webapplicaties en website voor zorg en welzijn

Wij denken met u mee
Maakt u eens een vrijblijvende afspraak met ons.
Tel.: (0252) 428 408

WEBDESIGN

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken die goed aansluiten bij uw internetmarketing. Van eenvoudige, kleinzakelijke sites tot maatwerk, database georiënteerde-websites. Al onze websites zijn te verkrijgen mét Content Management System (CMS) waarmee u op eenvoudige wijze uw website kunt beheren en uitbreiden. Wij kunnen eventueel een CMS integreren in uw huidige website.

Wij bieden maatwerk webdesign en webapplicaties maar ook standaard-oplossingen zoals Wordpress of onze eigen standaard layouts.
Of het nu eenvoudige visitekaartjes op het net zijn, of complexe database-georiënteerde sites. U kunt altijd bij ons terecht.

Design en Bouw
In de meeste gevallen ontwerpen wij bij een nieuwe website tevens de layout. Een enkeling heeft echter al door derden een layout voor de nieuwe site of applicatie laten maken en zoekt nog een partij die het geheel kan realiseren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Uitbreiden van uw huidige website?
Wij kunnen altijd voor u bekijken of wij een uitbreiding of applicatie voor uw huidige website kunnen maken. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken.

WordPress
Wij maken ook WordPress websites. Heeft u al een WordPress Template(Thema) gevonden. Dan kunnen wij binnen een dag een website voor u realiseren. Natuurlijk gaan wij ook graag voor u op zoek naar een Template of maken er een voor u op maat.Hosting en domeinregistratie
Aan onze relaties bieden wij de service van hosting en domeinregistratie. Alles onder één dak. Voor zowel u als voor ons gemakkelijk.