webapplicaties en website voor zorg en welzijn

Wij denken met u mee
Maakt u eens een vrijblijvende afspraak met ons.
Tel.: (0252) 428 408

Hosting en domeinregistratie

Onderhoudscontract >

Uitsluitend aan onze relaties bieden wij de service van hosting en domeinregistratie. Alles onder één dak. Voor zowel u als voor ons gemakkelijk.
Wij zijn dus geen hosting- of registratiebedrijf waarbij iedereen zomaar terecht kan. Kiest u, als relatie, ervoor om door ons een domeinnaam te laten registreren, dan kunt u kiezen uit twee opties, namelijk een hostingpakket en een parkeerpakket.

Hostingpakket

Een hostingpakket is een domeinnaam, met 1 Gigabyte aan webruimte, een onbeperkt aantal emailadressen en databases. De kosten van een Hostingpakket met .nl domeinnaam bedragen €90,- per jaar. Uiteraard zorgen wij voor de setup. Wenst u een domeinnaam met een andere extensie, bijvoorbeeld.com of .nu dan doen wij u daarvoor een aparte offerte. Wilt u meer ruimte dan 1 Gigabyte. Laat het ons weten. Wij komen met een op maat gemaakte offerte.
bestellen >>

Domein en Hosting verhuizen

Voor het verhuizen van een domein kunt u onze Veel gestelde vragen bekijken.

ONDERHOUDSCONTRACTEN (SLA)


onderhoudscontract webdesignPeriodiek technisch onderhoud is van groot belang voor een goede werking van uw website. Vanaf 2015 dient u voor het onderhoud van uw website een SLA (Service Level Agreement) met ons af te sluiten.