webapplicaties en website voor zorg en welzijn

My-Link Design VOF

Bezoekadres
1e Poellaan 26
2161 LB Lisse


28086593
0252 428 408
info@my-link.nl


Scan hier onze adres

Scan de QR code met uw mobiele telefoon en u heeft onze adresgegevens direct in uw telefoon staan.

Onderhoudscontracten (SLA)

Onderhoudspakket websitePeriodiek technisch onderhoud is van groot belang voor een goede werking van uw website. Vanaf 2015 dient u voor het onderhoud van uw website een SLA (Service Level Agreement) met ons af te sluiten. Een SLA kent verschillende niveaus voor de kwaliteit en responsetijd bij de dienstverlening (Service Levels) te weten: Mini, Medium en Pro. Natuurlijk kunnen wij een SLA ook volledig afstemmen op uw wensen. Afhankelijk van welk SLA is overeengekomen kunnen de prestatienormen zoals reactietijd, onderhouds- en hersteltermijn variëren.
Onderhoudspakket 'Mini'

Wanneer u verwacht nauwelijks onderhoud aan uw website of applicatie te hebben en eventuele kleine wijzigingen niet direct hoeven worden doorgevoerd, dan is pakket Mini geschikt voor u. Wij behandelen verzoeken voor onderhoud dan binnen maximaal 5 werkdagen.

4 uur per jaar voor EUR 260,-Onderhoudspakket 'Medium'

Wanneer u, bijvoorbeeld, verwacht om de maand onderhoud aan uw website of applicatie te laten plegen is het pakket 'Medium' een goede keuze. Wij behandelen uw aanvraag binnen 3 werkdagen en uw aanvraag heeft voorang boven aanvragen van relaties met het pakket Mini en relaties zonder pakket.

8 uur per jaar voor EUR 480,-
Onderhoudspakket 'PRO'

Verwacht u verwacht dat wij actief met uw website of applicatie bezig zullen zijn en u het noodzakelijk acht dat wijzigingen direct worden doorgevoerd, raden wij het pakket 'PRO' aan. Uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur in behandeling en heeft voorrang op alle andere aanvragen. Voor grote of meerdere aanpassingen zal er in overleg met u een planning worden gemaakt voor gewenste tijdstippen om de wijzigingen of uitbreidingen door te voeren.

16 uur per jaar voor EUR 900,-Uiteraard geldt voor alle pakketten dat wij u een overzicht kunnen geven van het aantal uren dat wij, na werkzaamheden, in mindering hebben gebracht op uw pakket.